Bedeker gurmána

  • Bedeker gurmána
  • 11.03.1999 09:00

Do Rolanda choďte na morské špeciality

0 0

Pri hodnotení bratislavských reštauračných zariadení sme sa tentoraz rozhodli nazrieť do iného súdka a vydať sa do jednej z reštaurácií mimo širšieho centra Bratislavy. Po kladných referenciách známych sme navštívili reštauráciu ROLANDO v Devínskej Novej Vsi, ktorá je typom zariadenia zriadeného v rodinnom dome.

  • Bedeker gurmána
  • 25.02.1999 09:00

Slovenská reštaurácia ašpiruje najvyššie

0 0

Ako sme sa mohli sami presvedčiť, SLOVENSKÁ REŠTAURÁCIA na Hviezdoslavovom námestí patrí k tomu najvyššiemu štandardu reštauračného stravovania, ktoré Bratislava ponúka. Nie náhodou sa stáva miestom, ktoré si obľúbili diplomati, podnikatelia, politici.

  • Bedeker gurmána
  • 11.02.1999 09:00

Danubius sa v Top 200 asi dlho neohreje

0 0

Reštaurácia Danubius v osobnom prístave na dunajskom nábreží sa pýši tým, že je zapísaná v sprievodcovi po strednej a východnej Európe ako jedna z 200 najlepších reštaurácií.

  • Bedeker gurmána
  • 28.01.1999 00:00

Dobrú taliansku kuchyňu nájdete v Sarande

0 0

Na mieste niekdajšej kaviarne a reštaurácie Slávia (neskôr Astor) na rohu Šancovej a Žilinskej ulice (oproti YMCA) je dnes reštaurácia SARANDA. Okrem bohatej ponuky talianskych špecialít nás pri jej návšteve zaujalo aj príjemné prostredie - vkusné zariadenie, živé kvety, decentné tlmené osvetlenie, nevtieravá hudba.

  • Bedeker gurmána
  • 28.01.1999 00:00

Zobrali sme hviezdičku

0 0

V minulom vydaní sme v rubrike Bedeker gurmána navštívili reštauráciu Reduta, ktorá získala naše ohodnotenie 4,5 hviezdičky. Po opakovanej návšteve sme však boli nútení odobrať Redute hviezdičku.

  • Bedeker gurmána
  • 14.01.1999 00:00

Reduta vás vráti do zlatých čias Bratislavy

0 0

Reštaurácia Reduta sídliaca v rovnomennej budove neďaleko dunajského nábrežia patrí v Bratislave k tým honosnejším. Nielen svojím umiestnením v jednej z najkrajších bratislavských stavieb, ale predovšetkým svojím interiérom.


Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania Bratislavských novín.