FOTO: 18-ročnú chodkyňu na Tomášikovej autom usmrtila bývalá misska a módna návrhárka Daniela K.

22.9.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Aj keď ešte nie sú známe výsledky vyšetrovania pondelkovej dopravnej nehody na Tomášikovej, pri ktorej prišlo o život 18-ročné dievča, tak na verejnosť už prenikli informácie, že za volantom luxusného Range Roveru mala sedieť bývalá finalistka miss a módna návrhárka Daniela K.

Dokazujú to aj zábery z miesta nehody, na ktorých vodičku auta nevidno, lebo bola prevezená sanitkou do nemocnice krátko po tom ako sa po tragickej nehode zrútila. Počas tohto leta však bola bývalá finalistka miss a módna návrhárka Daniela K. odfotená pri vystupovaní z auta rovnakej farby aj značky, aké zostalo v pondelok popoludní stáť na Tomášikovej ulici, kde prišlo o život v dôsledku silného nárazu a mnohopočetných zranení len 18-ročné dievča.    

Zdroj: koláž abn

​Polícia po tragickej nehode uviedla, že vodička mala 35 rokov, čo zodpovedá aktuálnemu veku módnej návrhárky, ktorá bola finalistkou Miss Universe 2003 ako 17-ročná. Tá v poslednom období neprežívala príliš šťastné obdobie, o čom sme na konci minulého roka písali aj na webe Bratislavských novín:

FOTO a VIDEO: Módna návrhárka Daniela Kralevich žije v strachu: Zabili mi psa a teraz som na rade ja...

Mimoriadne zložité obdobie momentálne prežíva bývalá finalistka súťaže krásy, módna návrhárka a podnikateľka Daniela Kralevich, ktorá má obavy o svoj život. Tento týždeň totiž zatiaľ neznámy páchateľ usmrtil jej milovaného psa Kena a ona má strach, že čoskoro by mohla prísť o život aj ona sama. Preto podala nielen trestné oznámenie na polícii, ale sa s prosbou o pomoc aj na verejnosť...

​Preto mnohých prekvapilo, že po nečakanej smrti 47-ročnej manželky Otta Weitera - speváčky Andrei Fischer Weiterovej sa práve Daniela stala pre zroneného vdovca oporou a chodila ho často navštevovať do Dunajskej Lužnej, kde populárny spevák býva. Pochopiteľne, že nechýbala ani na pohrebe Andrei, o ktorom sme písali tu:

Podnikateľka tento rok celkom úspešne rozbehla svoj projekt Chrystal Garden Beach - súkromnú pláž na Zlatých pieskoch, keď na jednom z brehov vznikol aj drevený objekt, pri ktorom vznikali pochybnosti či nie je čiernou stavbou.

FOTO: Na brehu Zlatých pieskov vyrástol záhadný drevený komplex - ide o čiernu stavbu?

Hneď po skončení letnej sezóny na Zlatých pieskoch sa na pláži medzi reštauráciou U zlatého vodníka a areálom Wakelake, teda časti jazera súbežnej s Cestou na Senec, začali stavať objekty z dreva. Malo by ísť o tzv. mobilný bioprojekt určený pre rodiny s deťmi, za ktorým stojí módna dizajnérka Daniela Kralevich. Úrady však v súčasnosti preverujú, či v tomto prípade nejde o čiernu stavbu...

​Pred niekoľkými dňami Daniela na sociálnej sieti prezentovala posudky odborníkov, podľa ktorých o stavbu vôbec nešlo, ale krátko po pondelkovej nehode jej osobný profil z Facebooku zmizol a ten na Instagrame je nastavený ako súkromný, čo by naznačovalo, že sa módna návrhárka pravdepodobne obáva negatívnych reakcií verejnosti na jej adresu prostredníctvom sociálnych sietí či používania jej fotografií v súvislosti s medializáciou tragickej pondelkovej nehody, pri ktorej zahynulo 18-ročné dievča. Na mieste, kde prišla slečna o život, sa včera do neskorého večera schádzali jej priatelia, známi či kamarátky, aby tu zapálili sviečky na jej pamiatku a aspoň takto si ju uctili...  

Zdroj: R.S.

​Okrem sviečok bolo dnes ráno na mieste, kde zomrelo dievča, aj ovocie a sladkosti, ktoré sem nanosili jej blízki... 

Bratislavské noviny oslovili módnu návrhárku a podnikateľku Danielu K., aby sme jej poskytli priestor na vyjadrenie k tejto nešťastnej udalosti, ktorá sa pre jedno mladé dievča skončilo tragédiou, ale určite veľmi citeľne poznačí aj jej život a najbližšiu budúcnosť. Najmä, ak by policajné vyšetrovanie ukázalo, že v čase nehody nevenovala dostatočnú pozornosť riadeniu svojho vozidla, nakoľko to na záberoch z miesta nehody vyzeralo tak, akoby pred priechodom vodička nebrzdila a chodkyňu nabrala v dosť veľkej rýchlosti, nakoľko tú odhodilo do vzdialenosti takmer až 20 metrov.   

​(ars)

Páčil sa vám článok?