VIDEO: V Dunajskej Lužnej sa konal pohreb Andrey Fischer - kto na ňom sprevádzal jej manžela Otta Weitera?

20.7.2020

Zdroj: FB A.F.

Páčil sa vám článok?

Na cintoríne v Dunajskej Lužnej časti Jánošíkova sa dnes od 14.00 h konala posledná rozlúčka so speváčkou a moderátorkou Andreou Fischer - Weiter rodenou Uhríkovou. Len 47-ročná manželka populárneho speváka stredného prúdu Otta Weitera nečakane zomrela v stredu 15. júla v spánku v dôsledku prasknutej mozgovej cievky.

Nájsť cintorín, na ktorom sa dnes poobede konal pohreb speváčky a moderátorky s umeleckým pseodonymom Andrea Fischer (podľa známej nemeckej speváčky) nebolo vôbec ťažké. Zo všetkých strán sem prúdili desiatky obyvateľov Dunajskej Lužnej alebo jej kamarátov, známych či priaznivcov, ktorí ju poznali a mali radi aj vďaka jej častému účinkovaniu v hudobnej TV Senzi.

Zdroj: ars

​Pred vchodom do areálu cintorína, kde sa nachádza aj Dom smútku, stálo dokonca aj služobné vozidlo obecnej polície a jeho dvojčlenná posádka dozerala na poriadok v okolí a usmerňovala vodičov osobných automobilov s evidenčnými číslami z celého Slovenska, ktorí sa snažili v blízkosti miesta poslednej rozlúčky zaparkovať.  

Zdroj: ars

Odprevadiť manželku populárneho speváka Otta Weitera na jej poslednej ceste prišli aj mnohé známe tváre, najmä z hudobnej brandže ako napríklad Marcela Laiferová, Gizka Oňová, Eva Máziková, ale zahliadli sme aj jeho kolegov Petra Stašáka, Dušana Grúňa, Ľuba Virága, hudobníkov Vlastu Mudríkovú, Vojtecha Barányiho, ale najväčšia pozornosť sa pochopiteľne sústredila na najbližšiu Andreinu rodinu - mamu Helenu Brodovú či manžela Otta, ktorého sprevádzala staršia dcéra z prvého manželstva Andrea Weiterová.  

Väčšina prítomných sa totiž nezmestila do miestneho Domu smútku, kde sa konal katolícky pohrebný obrad, na ktorom okrem farára a manažéra Nora Meszárosa prehovorila a zaspomínala si na svoju mladšiu kolegyňu aj Maja Velšicová. Andrein život prirovnala k plavbe na loďke v pokojných vodách, pričom tá sa zrazu dostala k vodopádu, za ktorým nevieme, čo je...

Telesné pozostatky Andrey Weiter - Uhríkovej boli uložené do tohto hrobu na miestnom cintoríne:

Zdroj: ars

​(ars)

Páčil sa vám článok?