FOTO a VIDEO: Módna návrhárka Daniela Kralevich žije v strachu: Zabili mi psa a teraz som na rade ja...

3.12.2019

Zdroj: FB D.K.

Páčil sa vám článok?

Mimoriadne zložité obdobie momentálne prežíva bývalá finalistka súťaže krásy, módna návrhárka a podnikateľka Daniela Kralevich, ktorá má obavy o svoj život. Tento týždeň totiž zatiaľ neznámy páchateľ usmrtil jej milovaného psa Kena a ona má strach, že čoskoro by mohla prísť o život aj ona sama. Preto podala nielen trestné oznámenie na polícii, ale sa s prosbou o pomoc aj na verejnosť...

"Dnes, pred 30 minútami naposledy vydýchol môj najvernejší priateľ, najčistejšia duša, môj malý ochranca - KEN. Pri pitve sa preukázalo, že ho niekto zabil ostrým predmetom zabaleným v nejakej potrave, ktorý mu prerezal pažerák. V tejto chvíli sa už nemám prečo tešiť domov. Už ma tam nikto nečaká. Nechcela by som byť na mieste toho, kto toto urobil. Nájdem ťa. Ďakujem ti za všetko môj milovaný, že si obetoval svoj život a miloval ma tak, ako to nedokáže žiadny človek," napísala včera krátko po smutnej udalosti módna návrhárka Daniela Kralevich na svoj facebookový profil.

Zdroj: FB D.K.

O niekoľko hodín neskôr zverejnila aj dva srdcervúce zábery ako sa so svojím štvornohým miláčikom naposledy lúči. "Ďakujem za tieto posledné fotky. Aj vám všetkým, ktorí ste na mňa pred križovatkou na Bajkalskej počas zelenej ani raz nezatrúbili, keď som vyšla k nemu." 

Bývalá finalistka súťaže krásy má 34 rokov, teda presne toľko ako mala nedávno zabitá modelka a učiteľka angličtiny Viola Macáková. V poslednom čase sa v jej živote prihodilo viacero zvláštnych vecí a nešťastných udalostí, ktoré vyvrcholili práve usmrtením jej milovaného psa. "To, čo sa momentálne deje, určite nie je náhoda. A myslím si, že som po mojom psíkovi, som na rade ja." 

Zdroj: koláž abn - FB

Daniela Kralevich nám tvrdila, že už podala trestné oznámenie na políciu a zajtra, keď dostane pitevnú správu, tak chce podať ešte jedno pre usmrtenie svojho psa. Okrem toho sa obrátila s prosbou o pomoc nielen na svojich priateľov, ale aj verejnosť prostredníctvom videa, ktoré včera večer nahrala na svoj facebookový profil. Za relevantné informácie o prípadnom páchateľovi v ňom ponúkla odmenu 10-tisíc eur.    

Požiadali sme aj o vyjadrenie k prípadu aj hovorcov Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave, ktorí nám zatiaľ ešte nevedeli potvrdiť, či na niektorom z policajných oddelení prijali oznámenie pre nebezpečné vyhrážanie podané známou módnou návrhárkou, ktorá má v týchto dňoch obavy o svoj život.   

Zdroj: FB D.K.

​Dnes predpoludním zavesila na svoj FB profil fotografiu prepichnutej pneumatiky na svojom aute... 

(ars)

Páčil sa vám článok?