Tieto články ste čítali najviac (druhý diel): Prietrž mračien, kolóny či malá Lenka zrazená na priechode pre chodcov

28.12.2018
0

Zdroj: brn

Páčil sa vám článok?

Prinášme vám druhý diel prehľadu článkov, ktoré vás počas uplynulého roka najviac zaujali . V druhom dieli prinášame články za mesiace apríl až jún 2018.

Na piatom mieste skončil až neuveriteľný príbeh z bratislavskej MHD. Cestujúci si myslel, že cestuje načierno a bol ochotný i zaplatiť pokutu. Zaskočil ho však revízor, ktorý ho presvedčil, že nie je čiernym pasažierom.

Cestujúci v bratislavskej MHD si myslel, že sa vezie načierno, ale revízor ho presvedčil o opaku!

Naozaj dosť nezvyčajne dopadla pred niekoľkými dňami prepravná kontrola u 61-ročného cestujúceho, ktorý riskol jazdu električkou načierno. Bežne sa takéto situácie končia udelením pokuty 50 eur priamo na mieste alebo sumou 70 eur, ak si necháte vystaviť pokutový blok, ale vďaka iniciatíve samotného revízora DPB nemusel starší pán napokon zaplatiť ani cent! Ako je to možné?

Štvrtá priečka patrí reportáži z prietrže mračien. Možno si na ten júnový deň ešte spomínate, bolo to naozaj šialené. Niektoré ulice mesta sa stali pre autá úplne neprejazdné.

​Tretia priečka patrí "objavu", že hoci zákon prikazuje mať počas štátneho sviatku zatvorené obchody, niektoré predajne potravín v Bratislave ostali otvorené. My sme vám poskytli ich zoznam.

​Druhým najčítanejším článkom za apríl až jún bola informácia o obrovských kolónach na diaľnici D1. Hoci vo všeobecnosti sú tieto kolóny časté, tentokrát išlo o niečo naozaj výnimočné.

FOTO: Vodičov zaskočila uzatvorená diaľnica D1 - v kolónach z Bratislavy smerom na Trnavu stoja už dve hodiny!

Aj keď Národná diaľničná spoločnosť vopred informovala prostredníctvom médií, že tento víkend dôjde k čiastočnému uzavretiu diaľnice D1 medzi Bratislavou a Trnavou, tak stovky motoristov to neodradilo a uviazli v kolónach, kde stoja už dve hodiny. Dôvodom uzavretia D1 je osádzanie portálov trvalého dopravného značenia na diaľnicu v úseku mimoúrovňovej križovatky Blatné.

​Najčítanejším sa stal príbeh 12-ročnej Lenky, ktorú vodič zrazil na priechode pre chodcov a odišiel. Rozprúdili sa však diskusie, ako to naozaj bolo.

​(ms)

Páčil sa vám článok?