Dobrá práca samosprávy a polície: Zlodej z MOMky už o pár hodín sedel za mrežami!

2.5.2022
mom

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavčan sa v noci vlámal do unimobunky slúžiacej ako mobilné odberové miesto (MOM), z ktorej odcudzil notebook aj pokladničku s finančnou hotovosťou. Teraz mu za tento čin hrozí pobyt za mrežami až na dva roky. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Bratislavskí policajti majú „na konte“ ďalší objasnený trestný čin, tentokrát ide podľa polície o objasnenú majetkovú trestnú činnosť. Ako uviedol Szeiff, objasniť sa tento skutok podarilo vďaka príkladnej spolupráci s mestskou časťou Devínska Nová Ves. Obvineniu čelí 35-ročný Martin B. z Bratislavy.

Obvinený Bratislavčan sa mal vo štvrtok (28.04.2022) krátko po 04.15 h vlámať do unimobunky slúžiacej ako mobilné odberové miesto (MOM), z ktorej mal následne odcudziť voľne položený notebook, pokladničku s finančnou hotovosťou. Krádežou ako aj poškodením unimobunky spôsobil škodu vo výške 480 eur. "Policajti sa po prijatí oznámenia o krádeži skontaktovali v rámci vyšetrovania aj s pracovníkmi kamerového a dohľadového centra Mestskej časti Bratislava – Devínska Nový Ves," spresnil Szeiff s tým, že na základe komunikácie s nimi sa podarilo stotožniť vozidlo a následne aj samotného páchateľa tohto trestného činu, ktorého zadržali do niekoľkých hodín od spáchania skutku.

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

"Muž bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí za takéto konanie obvinenému mužovi trest odňatia slobody až na dva roky," dodal policajný hovorca k prípadu.

(nc)

Páčil sa vám článok?