V policajných putách skončil ďalší díler, drogy predával na Ostredkoch

10.11.2021
Drogový díler

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí kriminalisti zadržali v pondelok (8. 11.) v Ružinove 35-ročného muža podozrivého z páchania drogovej trestnej činnosti. Počas domovej prehliadky u neho zaistili protiprávne prechovávané omamné a psychotropné látky. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Ako upresnila polícia, muž mal tieto látky dlhodobo predávať pred bytovým domom na bratislavských Ostredkoch v blízkosti základnej školy, kde ho navštevovali aj drogovo závislé osoby z bytového domu Pentagon. Polícia počas akcie vypočula viacero kupujúcich koncových užívateľov.

Polícia dodala, že muža obmedzili na osobnej slobode a v súčasnosti sa voči nemu realizujú ďalšie procesné úkony.

FOTO a VIDEO: V Pentagone postavia novú policajnú stanicu za 200-tisíc eur, sídliť bude v priestoroch dnešného pohostinstva

Mesto Bratislava plánuje v obytnom dome Pentagon na Stavbárskej ulici vo Vrakuni odkúpiť súčasné priestory pohostinstva a zriadiť v nich stanicu mestskej polície. Stálou prítomnosťou mestských policajtov chce zvýšiť bezpečnosť v lokalite, ktorá má dlhodobé problémy s drogovo závislými ľuďmi a drogovými dílermi. Ak kúpu na budúci týždeň za vyše 200-tisíc eur odsúhlasia bratislavskí mestskí poslanci, nová stanica by mala fungovať už v letných mesiacoch budúceho roka.

(TASR)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie