Zbalili ďalších: Policajti pokračujú v akciách proti drogovým dílerom v Pentagone

7.10.2021
0

Zdroj: FB Políca SR- Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti pokračujú v kontrolách, ktoré rozbehli v ostatnom čase pri neslávne známej bytovke Pentagon vo Vrakuni. Najnovšie skončili v putách a s obvinením na krku dvaja muži.

"V rámci policajnej kontroly bol zadržaný 33 – ročný muž, ktorý po predchádzajúcej výzve zasahujúcich policajtov vytiahol z vrecka nohavíc jedno plastové vrecko s obsahom neznámej kryštalickej látky a následne ho vysypal na zem," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Muža odviedli na policajnú stanicu, kde však kládol aktívny odpor a odmietal nasadenie púť. "Z uvedeného dôvodu museli policajt v zmysle zákona použiť donucovanie prostriedky, a to hmaty, chvaty, údery a kopy sebaobrany. Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie, ktoré potvrdilo prítomnosť metamfetamínu. Vyšetrovateľ PZ v tejto súvislosti obvinil 33 – ročného Michala S. pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," prezradila Martiniaková.

Policajti včera taktiež zaistili materiál s obsahom neznámej kryštalickej látky u ďalšieho 34 – ročného muža. "Ten mal hliadke PZ tvrdiť, že je to pervitín. Takto zaistený materiál bol zaslaný Kriminalistickému a expertíznemu ústavu Policajného zboru. V tomto prípade bolo zo strany polície začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," dodala hovorkyňa. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?