Veľká razia v Pentagone: Policajti zasiahli proti asociálom roky obťažujúcim okolie bytovky

19.8.2021

Zdroj: Miro Macko

Páčil sa vám článok?

Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v priebehu včerajšieho dňa zrealizovali pátraciu akciu v bezprostrednej blízkosti bytového domu na Stavbárskej ulici v Bratislave, známeho pod názvom PENTAGON..

"Na akcii sa zúčastnili policajti kriminálnej polície, poriadkovej polície, policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ako aj Oddelenia služobnej kynológie. Akcia bola zameraná na hľadané a nezvestné osoby, veci pochádzajúce z trestnej činnosti po ktorých bolo vyhlásené pátranie v národných a medzinárodných informačných systémoch a ich výskyt bol zaznamenaný práve v tomto bytovom dome a jeho okolí," uviedla Polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti, kde si môžete pozrieť aj video zo zásahu.

Zdroj: Čitateľka Alena

"Počas doby trvania akcie, ktorá prebehla v dvoch fázach – poobedných a večerných hodinách, bolo skontrolovaných 100 osôb. K narušeniu verejného poriadku zo strany týchto osôb počas akcie nedošlo, policajti nemuseli na príslušné policajné oddelenia predviesť žiadne osoby. Na mieste bola zistená jedna osoba, ktorá je potrebná pre účely trestného konania na OKP OR PZ v Bratislave II. Vo vykonávaní obdobných akcii, zameraných na zlepšenie bezpečnostnej situácie a verejného poriadku práve v okolí bytového domu na Stavbárskej ulici – tzv. PENTAGONU, bude Bratislavská polícia pokračovať aj do budúcna," uviedli policajti. 

Zdroj: Čitateľka Alena

Viac fotografií zo včerajšej policajnej akcie proti drogám a narkomanom nájdete v našej galérii:

​​(ms, ars)

Páčil sa vám článok?