Mladík na Bajkalskej uháňal na svojom BMW rýchlosťou viac ako 100 km/h

17.9.2021
BMW

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Na Bajkalskej ulici v Bratislave, kde je najvyššia dovolená rýchlosť 50 km/h, mladíkovi namerali policajti 107 km/h. Policajti vodičovi uložili pokutu, ktorú však na mieste nezaplatil. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Bratislavskí dopravní policajti pripomínajú, že neustále dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a nebolo tomu inak ani 04.09.2021. Podľa ich slov na tento fakt asi zabudol 28– ročný vodič osobného auta značky BMW, ktorý na Bajkalskej ulici, kde je najvyššia dovolená rýchlosť 50 km/h, prechádzal rýchlosťou 107 km/h. Policajti vodičovi uložili pokutu, ktorú však na mieste nezaplatil. Z uvedeného dôvodu mu policajt v zmysle zákona zadržali vodičský preukaz.

"Správajte sa zodpovedne nielen k sebe ale aj k ostatným účastníkom cestnej premávky, ktorých môžete takouto bezohľadnou jazdou ohroziť," vyzýva polícia.

Dopravní policajti avizujú, že budú naďalej pokračovať v opatreniach, ktorých cieľom bude pozitívne ovplyvniť dopravno-bezpečnostnú situáciu v Bratislavskom kraji.

(nc)

Páčil sa vám článok?