Nočná razia policajtov u dílera drog: Zaistili 4 igelitové vrecká so zelenou sušenou rastlinou a hnedou kryštalickou látkou

15.2.2021
Díler drog razia

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti počas služobného zákroku zadržali podozrivého 42-ročného Bratislavčana, ktorý mal v dome, ale aj pri sebe vrecká s podozrivým materiálom. V prípade dokázania viny mu hrozí trest troj až desaťročný pobyt za mrežami.

Policajti si koncom minulého týždňa posvietili na dílera drog vo Vrakuni. "Na základe príkazu sudcu vykonali domovú  prehliadku a následne aj osobnú  prehliadku osoby v jednom z domov záhradkárskej oblasti Majerská – záhrady," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Počas služobného zákroku zadržali podozrivého 42-ročného Bratislavčana, ktorý mal v dome, ale aj pri sebe vrecká s podozrivým materiálom. Pri prehliadkach policajti zaistili 4 igelitové vrecká so zelenou sušenou rastlinou a hnedou kryštalickou látkou. Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie. "Z výsledku skúmania vyplýva, že obvinený muž neoprávnene prechovával látky, z ktorých by bolo možné vytvoriť min. 29 jednorazových dávok drogy," dodala Mihalíková.

Muža obvinili z drogovej trestnej činnosti, za čo mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného. Ako dodala hovorkyňa okrem drog boli počas domovej prehliadky zaistené aj nelegálne držané zbrane, čo je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

 (ts,nc)

Páčil sa vám článok?