Dvaja ozbrojení muži terorizovali okoloidúcich vo Vrakuni - polícia ich už zadržala aj obvinila!

11.2.2021
Polícia

Zdroj: archív

Páčil sa vám článok?

Dvaja Bratislavčania čelia obvineniu z trestného činu výtržníctva, 36-ročnému Ladislavovi I. a 33-ročnému Martinovi K. hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na tri roky. Bratislavskí krajskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

"Obvinení muži sa mali v utorok (9.2.2021) na Stavbárskej ulici, na schodisku pri parkovisku vozidiel taxi služby, na mieste verejnosti prístupnom nevhodne správať. Ozbrojení teleskopickým obuškom ako aj nožíkmi mali po okoloidúcich vykrikovať vulgárnosti a vyhrážať sa fyzickým napadnutím. Jedného z okolo idúcich, ktorý sa snažil mužom dohovoriť, sa muži snažili s týmito zbraňami napadnúť čo sa im však nepodarilo nakoľko muž z miesta utiekol. Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorá mužov obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušné policajné oddelenie," informuje Polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

"Po vykonaní potrebných úkonov boli muži umiestnení v cele policajného zaistenia. Následným preverovaním bolo preukázané, že obvinený Martin už bol v priebehu posledných 24 mesiacov za taký čin trestným rozkazom okresného súdu v Bratislave odsúdený. Obvineným mužom hrozí v prípade preukázania viny za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody až na tri roky," dodali bratislavskí policajti.
(TASR, ars)
Páčil sa vám článok?