Vyčíňal opäť bratislavský psychopat? Otrasnú príhodu zažila ďalšia mladá žena

14.8.2020
Bratislavčanka Andrea

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Dnes sa v nákupnom centre v Petržalke mladej Bratislavčanke stalo niečo otrasné. Kým nakupovala, neznámy muž využil jej nepozornosť, vošiel do jej osobnej zóny a chytil ju rukou za stehno. Ako to skončilo? A ide o toho istého muža, ktorý prednedávnom urobil podobne nechutný skutok?

Dnes 14.8. krátko pred 13- tou hodinou nakupovala Bratislavčanka Andrea (na úvodnej foto sme tvár úmyselne nezverejnili) v nákupnom centre na Einsteinovej ulici v Petržalke v módnom obchode s oblečením španielskej značky. Obchod je rozdelený na viacero sekcií, nájdete tu dámsky, detský aj pánsky tovar. Andrea si prezerala štender v dámskom oddelení so šatami, keď zrazu zacítila ruku, ako sa dotkla vnútornej časti jej stehna pod šatami. Preľakla sa a zhrozila sa, keď videla čupieť muža, ktorý ju mal dokonca pod šatami aj fotografovať. My sme boli svedkami tejto udalosti až vo chvíli, keď muž v obchode už nebol a Andrea šokovane vysvetľovala svoj príbeh SBS-károvi v obchode. 

"Bola som v dámskom zadnom oddelení, pozerala som si tričká, bola som zamyslená a zrazu sa ma niečo dotklo z vnútornej strany stehna. Otočila som sa a videla som muža, ako mal aj v ruke nastavený mobil. Hneď som sa ho spýtala, čo robí a či si ma fotil," rozpráva zhrozene svoj dnešný zážitok Andrea." Povedal mi, že vracal oblečenie, v rukách mal však len pánske oblečenie, ktoré sa vracia na opačnej strane predajne."

Zdroj: nc

Andrea približuje svoj hrozný zážitok. 

Podľa Andreiných slov ich neskôr videl sa rozprávať len jeden predavač. Andrea od neznámeho muža žiadala vysvetlenie, avšak tento muž jej povedal, že on nič neurobil. Ich konflikt si všimla aj predavačka, ktorá Andreu upozornila, aby nekričala v predajni a mužovi odporučila, aby predajňu opustil. "Ja som jej na to povedala, že tu pracuje a navyše je žena, tak prvá by mala zavolať políciu, alebo to riešiť, keď sa niečo takéto deje. Bola som z toho úplne vystrašená, celá som sa triasla a prišiel SBS-kár z predajne a spýtal sa, čo sa stalo," pokračuje v rozprávaní Andrea. Následne zavolala políciu, ktorá však podľa jej slov prišla až o pol hodinu a muž medzitým z predajne odišiel. 

Zdroj: nc

​Policajná hliadka, ktorá riešila Andrein prípad

Ako potvrdila, neskôr došla hliadka polície, ktorým podrobne objasnila, čo sa stalo. Tí jej povedali, že tento prípad bude riešený maximálne ako priestupok. Potom odišli vec prešetriť osobne do predajne. O pár minút sa stretli s Andreou zas. "Povedali mi, že v časti predajne, kde sa to stalo, kamerový záznam nie je, pretože tam kamera nezasahuje a nemám ani svedka, čiže je to na mne, či chcem podať oznámenie na neznámeho páchateľa," hovorí Andrea s tým, že  jej povedali, že muža aj keď na kamere môžu vidieť, ako odchádza z predajne, skutok mu však nemajú ako dokázať. Andrea podala na polícii oznámenie na neznámeho páchateľa. Andrea opísala neznámeho muža ako skôr blondiaka, s jemnou plešinou vpredu tváre, skôr vyššej postavy. "Mal asi 35-40 rokov, aj teraz ho mám úplne pred očami, ako vyzeral," povedala.

Veľmi podobný pripad a navyše s rovnakým opisom muža sa stal nedávno aj v inom nákupnom centre, písali sme o tom tu:

Oslovili sme aj bratislavskú krajskú políciu. Potvrdila nám, že oznámenie už polícia prijala. "Vami uvedenú vec objasňuje príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V ako priestupok proti občianskému spolunažívaniu," informovala nás o prípade bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

(nc)

Páčil sa vám článok?