Ďalší útok psychopata? S podobným prípadom ako Žofia sa nám zdôveril aj Peter

6.8.2020
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Ďalší útok? Po tom, čo sme zverejnili prípad Žofie, na ktorú v Bratislave zaútočil neznámy muž a následne jej priateľovi nastriekal do očí sprej, sa nám s podobným prípadom zdôveril aj Peter.

V nedeľu 2. augusta sme vás informovali o hroznom zážitku, ktorý postretol na frekventovanom nábreží Dunaja iba 20-ročnú Žofiu s priateľom Alexandrom. Neznámy muž jej znenazdajky odzadu v jednej zb reštaurácií strčil do úst prsty a následne spokojne odchádzal. Keď ho zaskočený Žofiin priateľ dobehol a žiadal vysvetlenie, muž už držal v rukách dva obranné spreje, ktorými na mladíka zaútočil. Alexander následne skončil s popálenými očami v nemocnici. S podobnou príhodou sa nám na našu výzvu ozval aj čitateľ Peter. Je možné, že s týmto mužom sa stretol ešte v máji.

"Bolo to 8.5. cca o 20.00 hodine, keď sme sa s priateľkou prechádzali po Račianskej ulici v smere od Lidlu k zastávke električky Námestie Biely kríž. Zhruba od úrovne Oil Partner servisu (my sme boli ale na opačnej strane ulice) nás prenasledoval muž cca 25 - 30 ročný, 175-185 cm vysoký, nakrátko ostrihaný alebo plešatý v čiernom kabáte, s rúškom na tvári, v tmavých nohaviciac a s ruksakom na chrbte. Priamo pri priechode pri zastávke Nám. Biely kríž sa rozbehol za mojou priateľkou a chytil ju za hornú časť stehna obidvomi rukami (mala oblečenú sukňu), na čo som naňho hneď začal kričať. Ustúpil o pár metrov a začal sa mi s úsmevom vyhrážať s neznámym sprejom v ruke, pričom som radšej ustúpil. Potom prebehol na druhú stranu cesty a utiekol smerom k pošte a stratil sa nám z dohľadu,"  priblížil Martin s tým, že zavolali aj políciu. 

Policajti podľa neho prišli, aj prezerali okolie, no viac už nevedel. Bratislavských policajtov sme kontaktovali aj my, po získaní ich stanoviska článok rozšírime.

(ms)

Páčil sa vám článok?