Záhadná vražda nezamestnaného

8.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

Zatiaľ neznámy páchateľ alebo páchatelia začiatkom augusta v byte na prvom poschodí domu číslo 23 na Ulici M. C. Sklodowskej v Petržalke zastrelili nezamestnaného Romana M. (ročník 1968).

Políciu zavolali prostredníctvom linky 158 na miesto činu občania, ktorí počuli v byte streľbu. Privolaní kriminalisti zistili, že muž, ktorého telo ležalo v kuchyni, bol zasiahnutý viacerými výstrelmi z dvoch strelných zbraní - jednou kalibru 9 milimetrov a druhou kalibru 7,65 milimetra.

Motív činu, ktorý je kvalifikovaný ako trestný čin vraždy, zatiaľ nie je známy. Bezprostredne po streľbe boli videní neďaleko miesta činu dvaja neznámi podozriví muži. Jeden z nich mal na sebe biele tričko a nohavice z joggingovej súpravy a druhý mal na hlave šatku. Pohybovali sa smerom od miesta činu k blízkemu lesíku na Mamateyovej ulici, kde sa stratili. Polícia predpokladá, že v blízkosti mali zaparkované auto, na ktorom odišli.

Zavražedný Roman M. bol v minulosti trestne stíhaný za násilnú trestnú činnosť. Pri obhliadke miesta činu policajti našli v jeho byte pištoľ značky Duo kalibru 6,35 milimetra a ďalšie predmety, ktoré svedčia o jeho nezákonnej činnosti. Prípadom sa zaoberá Krajský úrad vyšetrovania v Bratislave. K akým poznatkom o tomto záhadnom prípade vyšetrovatelia dospeli, sa nám do uzávierky tohto vydania nepodarilo zistiť.

(his)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie