Nehoda autobusu s osobným autom: Vodič je ťažko zranený

6.7.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú dnešnú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo krátko pred 07.45 hod. na Saratovskej ulici v Dúbravke.

Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody viedol vodič osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fábia s bratislavským evidenčným číslom  po Saratovskej ulici smerom na Drobného. Pri prechádzaní svetelnej križovatky došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s autobusom mestskej hromadnej dopravy č.84, idúcim po Saratovskej ulici smerom do Dúbravky. Následkom stretu utrpel vodič osobného vozidla ťažké zranenia a jedna cestujúca v autobuse ľahké zranenia, s ktorými boli privolanou službou RZP prevezení do jednej z bratislavských nemocníc,“ informovala nás policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča autobusu vylúčené. Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele 66-ročného vodiča osobného vozidla bol nariadený odber krvi. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Odhadovaná škoda spôsobená dopravnou nehodou na autobuse MHD je predbežne vyčíslená na 2 500 eur a na osobnom vozidle vo výške 1 500 eur.

(ms)

Páčil sa vám článok?