Zlodej - špecialista: Neuveríte, čo muž v Petržalke kradol z obytných domov!

14.2.2017
0
Neuveríte, čo muž v petržalke kradol z obytných domov! - 12
Páčil sa vám článok?

Trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov hrozí v prípade preukázania viny 38-ročnému Danielovi S. z Bratislavy. Tomu vzniesol obvinenie z pokračovacieho zločinu krádeže spáchaného závažnejším spôsobom formou spolupáchateľstva policajný vyšetrovateľ v bratislavskej Petržalke.

Podľa doterajšieho vyšetrovania sa obvinený od mesiaca október 2016 až do dňa 06.02.2017 dopustil krádeže magnetických indukčných cievok z výťahov viacerých obytných domov. Kradnúť mal podľa polície  v bytových domoch na Osuského, Šustekovej a Lachovej ulici ako aj v obytnom dome na Námestí hraničiarov. Krádežou tejto súčiastky došlo zároveň k znefunkčneniu výťahov a spôsobeniu celkovej škody vo výške cca. 2 490 eur. Škoda, ktorú v súčasnosti už obvinený muž spôsobil poškodením výťahov, ich súčastí ako aj iných častí obytných domov v týchto prípadoch je predmetom ďalšieho dokazovania, informoval policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Zároveň bolo podľa polície preukázané, že obvinený sa v predchádzajúcich 24-mesiacoch dopustil spáchania trestných činov krádeže, za ktoré bol odsúdený rozsudkami viacerých Okresných súdov v Bratislave. Vyšetrovateľom bol spracovaný v tejto súvislosti podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža. 

(ars, foto: pz sr)

Páčil sa vám článok?