Ďalší požiar v Dúbravke. Evakuovali 57 ľudí

8.11.2016
0
Ďalší požiar v dúbravke. evakuovali 57 ľudí - dubravkadruhypoziar
Páčil sa vám článok?

V Dúbravke opäť horelo. Počas noci oheň zachvátil byt na Bilíkovej ulici 20.

Oznámenie o požiari v jednom z bytov obytného domu na Bilíkovej ulici sme prijali krátko o 01.45 hod,“ informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Po príchode hliadky policajtov sa už na mieste nachádzali hasiči, ktorí požiar v byte na prvom poschodí lokalizovali.

„Policajti bezodkladne okolie bytu zabezpečili a spolu s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci usmerňovali evakuáciu obyvateľov obytného domu. Z dôvodu zadymenia priestorov bolo evakuovaných spolu 57 osôb, z ktorých 17 bolo na mieste ošetrených zdravotníckym personálom. 21-ročného muža, ktorý sa pri požiari sa nadýchal splodín horenia, prevezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc,“ dodáva hovorkyňa.

Na miesto dorazil aj starosta Dúbravky Martin Zaťovič. „Požiar na Bilikovej 20 si naštastie nevyžiadal žiadne obete, pre dve rodiny je vybavené náhradné ubytovanie,“ informovvala na sociálnej sieti mestská časť.

Príčinu požiaru v súčasnosti vyšetrujú

V Dúbravke horelo aj v noci zo štvrtka na piatok, išlo o byt na Ulici Ľuda Zúbka. Tu priamo na mieste pri hasení požiaru na chodbe obytného domu našli mŕtve telo 20-ročnej ženy, druhá žena podľahla zraneniam včera v nemocnici.

(ms, Foto: FB Dúbravka)

Páčil sa vám článok?