Brutálny útok dvoch skínov v centre mesta

27.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Na Hodžovom námestí napadli na zastávke trolejbusov dvaja skíni vo veku 19 a 14 rokov troch 18-ročných Bratislavčanov. Starší z útočníkov im nožom s rukoväťou upravenou ako boxer spôsobil rôzne zranenia. Jedného poranil na tvári a na rukách, druhého pichol do hrude, tretieho do brucha.

Útočníci potom ušli cez podchod a nastúpili do autobusu MHD číslo 93, v ktorom  napadli 33-ročného cudzieho štátneho príslušníka čiernej pleti Kaba L. Cudzinec sa bránil a podarilo sa mu vytrhnúť 19-ročnému útočníkovi z ruky nôž, hoci pritom utrpel zranenie rúk. Cudzinec potom nožom pichol do brucha mladšieho z útočníkov.

Traja napadnutí 18-roční mládenci utrpeli zranenia, k dĺžke liečenia ktorých sa lekár nevyjadril, pričom jeden z nich s prepichnutými pľúcami skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti. Mladší z útočníkov musel byť takisto hospitalizovaný. Vzhľadom na jeho nízky vek je vylúčené trestné stíhanie. Jeho staršiemu komplicovi hrozí trest odňatia slobody na 2 až 8 rokov. Prípad vyšetruje Okresný úrad vyšetrovania Bratislava 1.

(ver)
Páčil sa vám článok?