Tieto články ste čítali najviac (štvrtý diel): Zaujali vás voľby, možné dopravné peklo ale i následky neočkovania detí

30.12.2018
0

Zdroj: brn

Páčil sa vám článok?

Našu celoročnú bilanciu najčítanejších článkov na portáli banoviny.sk zakončujeme mesiacmi október až december 2018. pozrite si, ktoré témy vás v tomto období zaujali najviac.

V tomto období bolo silných tém naozaj veľa. Pripomeňme si aj tie, ktoré sa do prvej päťky ani nedostali. Veľmi čítaným bolo spravodajstvo z komunálnych volieb alebo vianočných trhov, na ktorých prepukol veľký požiar. Možno si spomínate i na zamaskovaného človeka z Devína, ktorý sa pohyboval medzi domami so zbraňou či mamičku, ktorá musela za ošetrenie dieťaťa zaplatiť 90 eur. Všetky tieto články boli veľmi čítané, na prvú päťku to však nestačilo.

Piate miesto patrí volebnej téme, konkrétne článku o zámere Andreja Danka napadnúť výsledky komunálnych volieb v Bratislave na ústavnom súde.

​Obrovskú vlnu rozhorčenia Bratislavčanov vyvolal taxikár, ktorý si d starého pána za cestu z nemocnice na Kramároch do Vrakune vypýtal takmer 100 eur. Upozornili sme vás, do ktorého taxíka radšej nesadať. Tento článok sa stal štvrtým najčítanejším za posledný štvrťrok 2018.

Do tohto taxíka radšej nenastupujte - dedkovi z Vrakune nepomohla ani zbierka, aby na jazde neprerobil!

Prípad 71-ročného pána Mariána Šipkovského z Vrakune, ktorý zaplatil za cestu taxíkom z Kramárov do Vrakune takmer 100 eur zaujal obrovské množstvo ľudí. Niektorí sa dokonca rozhodli, že dedkovi prispejú aj finančne, aby v ňom nezostal pocit, že starých ľudí možno takto beztrestne zneužívať na vlastné obohatenie. Na sociálnych sieťach sa už objavila aj fotografia auta ako aj tváre nepoctivého taxikára Aladára Čóku...

Na zatvorené obchody počas sviatkov si už zvykáme, no 30. október bol i tak výnimočný. Pri jednorazovom štátnom sviatku (100. výročie vzniku ČSR) ostali niektoré otvorené, iné nie. Logicky vás preto táto informácia zaujímala, ide o tretí najčítanejší článok.

​Na našom portáli sme sa vo zvýšenej miere začali zaoberať aj zdravotníckymi témami. Obzvlášť jedna z nich vyvolala vášnivé diskusie. Priniesli sme vám totiž skutočné príbehy rodín, ktoré nedali svoje deti zaočkovať. A dopadlo to naozaj zle.

​A viete, ktorý článok bol ku koncu roka najčítanejší? Je to téma, ktorá je momentálne v Bratislave naozaj číslo jeden. Ide o dopravu. V jeden z piatkov dokonca kvôli návšteve francúzskeho prezidenta uzavreli diaľničný obchvat, čo veštilo doslova malú katastrofu. Dá sa však povedať, že práve vďaka dobrej práci médií, ktoré vodičov včas varovali, nakoniec všetko dopadlo dobre.

​(ms)

Páčil sa vám článok?