VIDEO: Anastacia si počas svojho pobytu v Bratislave zahrala samú seba v seriáli Panelák!

8.12.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Americká speváčka Anastacia je rekordérkou spomedzi všetkých zahraničných hviezd, ktoré v posledných rokoch na Slovensku boli. Našu krajinu navštívila trikrát. V Bratislave koncertovala v rokoch 2005 a 2009 a naposledy tu bola v lete tohto roku, keď absolvovala vystúpenie v trnavskom amfiteátri. V adventnom kalendári dostáva priestor s pesničkami zo svojho vianočného koncertu v roku 2015.

Vlani účinkovala aj vo vianočnom galaprograme José Carrerasa, kde zaspievala svoj hit One day in your life a na záver sa pridala aj k spoločnej interpretácii nádhernej vianočnej koledy White Christmas:

Jej návšteva v Bratislave v roku 2009 je čiastočne zdokumentovaná aj v reportáži, ktorú odvysielala televízia JOJ:

Počas svojho pobytu sa mihla aj v komediálnom seriáli Panelák, kde si zahrala samú seba a dostala do rozpakov postavu Angie, ktorú hrala Mirka Partlová. Tlmočníka medzi nimi dvoma robil nedávno zvolený ružinovský poslanec Maroš Mačuha, ktorý je aj príležitostným amatérskym hercom a pre Bratislavské noviny si na nakrúcanie so svetoznámou speváčkou zaspomínal takto: "Keď mi oznámili, že budem v hoteli Crown Plaza vítať Anastaciu, tak som si myslel, že len ako súčasť nejakej veľkej skupiny. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som zistil, že pri nakrúcaní budeme v záberoch kamier len traja - ona, Mirka a ja. Mal som za úlohu tlmočiť a trochu som sa hanbil, pretože moja angličtina vtedy ešte nebola nejaká perfektná. Pri stretnutí s ňou ma prekvapilo, aká je v skutočnosti nízka. Mala asi desaťcentimetrové podpätky a aj tak som sa k nej musel poriadne hlboko skloniť, keď sme sa pri rozlúčke chceli pobozkať na líce."

Stretla sa aj so svojím československým fanklubom:

Ak ste neboli na jej poslednom slovenskom vystúpení 12. augusta v Trnave, tak si jeho časť môžete pozrieť tu:

(ars, foto: TASR, video: YouTube, FB M.M.)

Páčil sa vám článok?