Posledná rozlúčka s Marcelom Nemcom sa uskutoční v Kremnici, zatlieskať mu však môžete i v Bratislave

18.2.2024
0

Zdroj: FB Marcel Nemec

Páčil sa vám článok?

Nie pohreb, ale oslava života. Tak si zosnulý herec Marcel Nemec predstavoval svoj odchod z tohto sveta. A divadlo La Komika, v ktorom pôsobil, sa rozhodlo jeho želanie splniť.

"Milí diváci, sľúbili sme Vám informácie k oslave života nášho drahého Macka. Posledná rozlúčka sa bude konať 21.2.2024 o 14:00 v Dome smútku v jeho rodnej Kremnici," uviedlo divadlo na sociálnej sieti.

S obľúbeným hercom sa však môžete rozlúčiť i bv Bratislave a to práve v priestoroch  divadla. "Oslava života v divadle LA KOMIKA sa uskutoční 27.2.2024 o 15:00. Farebne sa oblečte a poslednýkrát zatlieskajte nášmu priateľovi! Ďakujeme za Vašu podporu a lásku!" dodáva tím divadla.

Divadlo zároveň zverejnilo i smútočné parte s dojemným citátom samotného Marcela, ktorý sa na smrť stihol pripraviť: "Vidím, že niektorí z vás máte v očiach slzy, ale ja som stále tu. Nakoniec nebolo také ťažké odísť. Keď vyjdete von, skúste sa pozrieť na oblohu, na hviezdy alebo na svoje duše. Čo myslíte? Skúste začať tým, že sa pozriete jeden na druhého. Nie je po tom všetkom, čo teraz viete, krajší ako predtým? Ak áno, tak práve teraz sú podmienky pre lásku mimoriadne priaznivé.“

Zdroj: FB La Komika

(ms)

Páčil sa vám článok?