Z bratislavských kúpalísk bude otvorená už len Matadorka – zaplávať si tu môžete od pondelka za 3 eurá

13.9.2018

Zdroj: FB Matadorka

Páčil sa vám článok?

Letná sezóna na bratislavských kúpaliskách patriacich pod Správu telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) sa skončila v nedeľu 2. septembra, ale priaznivé slnečné počasie využili na predĺženie leta napríklad na Matadorke v Petržalke, kde bol pre plavcov k dispozícii veľký bazén ešte aj tento týždeň. Dnes a cez víkend bude kúpalisko zatvorené, ale v pondelok poobede bazén opäť pre verejnosť sprístupnia...

„Počasie nám praje a preto aj túto stredu, štvrtok, budeme mať otvorené v jesennom režime ranného (od 7.00 do 9.00 hod) a poobedného (od 15.00 do 18.00 hod) plávania vo veľkom plaveckom bazéne. Jednorazové vstupné na ranné alebo poobedné plávanie je 3 eurá pre všetky kategórie alebo môžete u nás využiť svoju MultiSport kartu. V piatok sa má počasie zhoršiť, takže aj cez víkend budeme maž zatvorené, ale od pondelka sa horúčavy vrátia, ale keďže kvôli chladným ránam malo viac ako ranné plávanie úspech práve poobedné plávanie, tak budúci týždeň otvoríme už len v popoludňajšom čase, avšak o hodinku skôr, teda od 14.00 do 17.30 hod.  “ napísali tento týždeň na facebookovú stránku kúpaliska Matador, kde zároveň upozornili návštevníkov aj na to, že ani jeden z bufetov už nebude v prevádzke. 

Zdroj: FB Matadorka

​Takto vyzerala tohtoročná letná sezóna na petržalskom kúpalisku Matadorka...

K dispozícii bude len veľký plavecký bazén, kým relaxačný bazén s toboganom a bazénik pre najmenšie detičky už boli z dôvodu ukončenia letnej sezóny odstavené. Toalety, šatne, sprchy, ležadlá sú však plne k dispozícii. Aj naďalej je možné si na ranné plávanie zobrať so sebou do areálu bicykel.

(ars, foto: FB Matadorka)

Páčil sa vám článok?