Projekt [fjúžn] walks bude v Depe metra Petržalka, sprevádzať vás bude novinárka Anca Dragu

20.8.2018
Fjuzn walks

Zdroj: FAcebook/Mareena ilust.

Páčil sa vám článok?

Zaujíma vás, ako Bratislavu vidia ľudia, ktorí sa tu nenarodili a pochádzajú z iných krajín? Ak by ste sa chceli dozvedieť, aký má vzťah k Bratislave, konkrétne Petržalky, novinárka, ktorá pôsobí v RTVS, v Rádiu Slovakia International, Anca Dragu, prejdite sa s ňou rôznymi kútmi Petržalky a objavte miesta, ktoré sú pre Ancu zaujímavé.

Miesto stretnutia bude v piatok o 17:00 pri nedostavanom depe Bratislavského metra, neďaleko konečnej autobusu 93. Presné miesto stretnutia si pozrite TU.

Prechádzka bude trvať približne hodinu a pol,končiť bude v bufete na Draždiaku, kde sa budete môcť s Ancou neformálne porozprávať a kde si spolu dáte aj malé občerstvenie. 

Prechádzka je kapacitných dôvodov obmedzená, pre rezerváciu účasti píšte na mail adriana@nadaciams.sk

Bratislava očami cudzincov (Projekt [fjúžn] walks) ponúka verejnosti možnosť nazrieť na vlastné mesto z pohľadu ľudí, ktorí sa v Bratislave nenarodili, môžu ho vidieť inými očami, ale napriek tomu majú k mestu špecifický vzťah a sú jeho súčasťou. Predstavuje rôzne miesta Bratislavy, ktoré ľudia z iných krajín považujú za dôležité, ku ktorým majú vzťah. 

(nc,citylife)

Páčil sa vám článok?