VIDEO: Dve autonehody v priebehu pár sekúnd na Moste Lafranconi - každá sa stala na inej strane cesty!

25.6.2018

Zdroj: FB Národná diaľničná spoločnosť

Páčil sa vám článok?

Na petržalskej strane Mostu Lafranconi došlo dnes ráno v priebehu niekoľkých sekúnd k dvom dopravným nehodám. Každá sa stala v inom smere, ale jedna s druhou pravdepodobne súviseli. Pri oboch havarovali osobné vozidlá, ktoré narazili do zvodidiel diaľničného obchvatu, pričom nie je vylúčené, že náraz prvého vozidla zapríčinila nehodu druhého auta.

Prvé osobné vozidlo sa dostalo do kontaktu s kamiónom pri jazde v smere do Petržalky. Vyzeralo to akoby sa rozhodli obaja vodiči naraz prejsť z ľavého jazdného pruhu do stredného, pričom kamión do osobného auta narazil, otočil ho do protismeru a vozidlo urobilo tzv. hodiny a narazilo do zvodidiel. Na video záberoch z kamery Národnej dialničnej spoločnosti vidno, že pri náraze sa cez zvodidlá v opačnom smere, teda do mesta objavia na ceste predmety, ktoré mohli zasiahnuť osobné vozidlo jazdiace v ľavom krajnom jazdnom pruhu. Vodič auta stratí kontrolu nad vozidlom, začne na ceste nebezpečne balansovať a takisto vrazí do zvodidiel. Kamión idúci za ním našťastie stačí ubrzdiť, takže nenarazí do osobného auta, ktoré napokon zostane stáť na cestnej komunikácii. 

Priebeh nehody si môžete pozrieť tu: 

Krátko po nehodách prišla na miesto dopravná polícia, ktorá časť diaľničného obchvatu uzavrela a usmerňovala dopravu počas vyšetrovania oboch dopravných nehôd. Aj Národná diaľničná spoločnosť vyzvala vodičov, aby boli opatrní a ohľaduplní na tomto úseku.

(ars, foto a video: FB Národnej diaľničnej spoločnosti)

Páčil sa vám článok?