FOTO: Starší muž na invalidnom vozíku pri konflikte na ceste dorezal iného vodiča a zaútočil sklom aj na policajtov!

23.4.2018

Zdroj: TD

Páčil sa vám článok?

Policajná hliadka spozorovala dnes o 07.30 h v blízkosti Račianskeho mýta vc Bratislave v ľavom jazdnom pruhu na vozovke fyzický konflikt dvoch osôb. Po príchode na miesto policajti zistili, že ide o dvoch mužov, ktorí spolu zápasili, pričom jeden z nich bol na invalidnom vozíku...

„Zároveň mal tento muž v ruke kus skla, s ktorým pravdepodobne spôsobil druhému mužovi viaceré rezné poranenia. Hliadka mužov vyzvala, aby upustili od protiprávneho konania, avšak muž na vozíku na výzvy nereagoval, správal sa agresívne a s kusom skla sa pokúsil zaútočiť aj na členov hliadky PZ. Nakoľko muž na opakované výzvy na upustenie od protiprávneho konania nereagoval, v napádaní zúčastnených osôb pokračoval, v súlade so zákonom boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. 64-ročný muž bol následne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný za účelom vykonania potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. Poškodený 44-ročný muž bol privolanou RZP prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc," informoval o netradičnom prípade policajný hovorca Michal Szeiff. 

Zdroj: FB M.R.

​Na mieste incidentu bolo vozidlo RZP a niekoľko policajných motorizovaných hliadok.

Zdroj: FB M.R.

​Agresívneho muža na invalidnom vozíku museli spacifikovať a na mieste činu strážiť policajti. 

„Vyšetrovaním ďalších okolností tohto prípadu sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III, na ktorom je zároveň v tejto súvislosti vedené trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu výtržníctva," dodal Szeiff. 

(ts, ars, ilustračné foto: int)

Páčil sa vám článok?