Aj vy môžete poslať mestu návrh na ocenenie talentovanej mládeže

23.3.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Verejnosť môže posielať hlavnému mestu do 23. apríla návrhy na ocenenie talentovanej mládeže. Slávnostné udeľovanie cien sa bude konať začiatkom júna v bratislavskom Primaciálnom paláci. TASR o tom informovala hovorkyňa Bratislavy Zuzana Onufer.

Návrhy na ocenenia môžu posielať všetky typy škôl a školských zariadení, športové kluby, zväzy, združenia a všetci, ktorí sa venujú práci s bratislavskou mládežou. „Zaslanie nominácií je cielené na tých najúspešnejších žiackych či mládežníckych reprezentantov Bratislavy, ktorí sa v roku 2017 stali víťazmi na medzinárodných súťažiach s účasťou aspoň troch krajín, na celoštátnych súťažiach, na krajských predmetových súťažiach a olympiádach," priblížila Onufer. Nominácie je potrebné zaslať na vyplnenom nominačnom liste, ktorý je k dispozícii aj na webovej stránke hlavného mesta, do 23. apríla na adresu Oddelenia kultúry, školstva, športu a mládeže bratislavského magistrátu. Nominácie je možné posielať aj elektronicky na adresu veronika.hudekova@bratislava.sk. Do predmetu mailu je potrebné uviesť „nominácia TM“.

Stretnutie primátora s talentovanou mládežou a ich pedagógmi a trénermi za účelom ich ocenenia sa uskutoční v Primaciálnom paláci 8. júna o 10.00 h. V minulom roku boli ocenenia udelené pre siedmich žiakov v kategórii kultúra a umenie, pre štyroch jednotlivcov a pre štyri športové kolektívy v kategórii šport. Taktiež pre piatich žiakov v kategórii jazykových znalostí, pre troch žiakov a študentov v kategórii prírodné, technické a spoločenské vedy a pre piatich študentov v kategórii profesia a voľný čas.

(TASR, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?