FOTO: V Petržalke pod kaviarňou UFO sa už niekoľko dní dajú pozorovať paranormálne javy!

28.1.2018

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Pod Mostom SNP na petržalskej strane sa v posledných dňoch dejú pre mnohých Bratislavčanov doslova nepochopiteľné veci. Najskôr zmizli schody pre peších, po ktorých sa dalo dostať na Most SNP a odtiaľ na druhý breh Dunaja, potom bol o niekoľko metrov z neznámych príčin posunutý vchod do kaviarne UFO a najnovšie bolo bez udania dôvodu zabrané verejné priestranstvo...

Na to, že niekto nechal odstrániť schody pre peších, upozornil na internetovej stránke Odkaz pre starostu Matej, ktorý 23. januára napísal:  „Dňa 19.01.2018 boli bez náhrady úplne zdemolované schody, po ktorých sa dá z chodníka pri Dunaji na Tyršovom nábreží dostať na Most SNP. Z akého dôvodu sa tak stalo? Kedy budú postavené nové schody?  Náhradná trasa po existujúcom nájazde smerom od Auparku je nevyhovujúca - núti chodcov chodiť po ceste, resp. cyklotrase vedenej po telese hrádze a je oproti schodom neúmerne dlhšia; odstránením schodov sa tak pre mnohých skomplikovala cesta do centra mesta. Prosím o odpoveď. Ďakujem.“ Žiadnej odpovede zo strany petržalskej samosprávy, ktorej bol podnet zaslaný, sa však zatiaľ nedočkal.

Zdroj: Odkaz pre starostu

​Takto to pod Mostom SNP vyzeralo ešte vlani. Schody pre peších však boli odstránené...

Zdroj: Facebook J.D.

​Schody zmizli a teraz to tam vyzerá ako na stavenisku....

Na mieste sa bol počas víkendu pozrieť Bratislavčan Juraj, ktorý nevedel, čo si má o zabraní verejného priestranstva myslieť. Na mieste boli prítomné nákladné autá spoločnosti Klost. Tie sem priviezli rôzny materiál aj obrovské predmety, ktorých budúce využitie zatiaľ ťažko odhadovať.

Zdroj: Facebook J.D.

​„Všimol som si však, že vchod do kaviarne UFO bol o niekoľko metrov posunutý z jedného z pilónov Mostu SNP mimo priestoru nachádzajúceho sa priamo pod mostom,“ povedal pre Bratislavské noviny. „Myslím, že reštaurácia by o tom mala niečo vedieť, keďže posúvali ich recepciu. Ale, čo sa tam vlastne deje, zatiaľ nikto nevie. Na prvý dojem to na mňa pôsobilo ako zabranie lukratívneho verejného priestoru. Nie je tam žiadna tabuľa, ktorá by informovala o stavbe ani termíne jej dokončenia. V kútiku duše dúfam, že sa mýlim a ide o nejaký verejnoprospešný projekt,“ dodal.

Zdroj: Facebook J.D.

​O to, čo za paranormálne javy sa to dejú pod Mostom SNP na petržalskej strane sa Bratislavské noviny budú intenzívne zaujímať a o vývoji tohto prípadu vás v najbližších dňoch informovať.

(ars, foto: JD, Odkaz pre starostu)

Páčil sa vám článok?