Petržalská plaváreň bude zhruba mesiac zatvorená

11.7.2017
0
Petržalská plaváreň prichádza s prázdninovými novinkami - plavaren petrzalka
Páčil sa vám článok?

Verejná krytá plaváreň medzi Jiráskovou a Tupolevovou v bratislavskej Petržalke bude od pondelka 17. júla do polovice augusta mimo prevádzky.

Dôvodom je zákonná technická odstávka, v rámci ktorej budú vypustené a vydenzifikované všetky bazény, skontrolované všetky technológie a vykonaná pravidelná povinná údržba. Plaváreň opäť pre verejnosť otvoria v pondelok 14. augusta. Informovala o tom dnes Silvia Vnenková z oddelenia komunikácie s verejnosťou petržalského miestneho úradu.

Základný kameň petržalskej plavárne položili začiatkom júla 2014. Podľa vtedajších plánov ju mali kolaudovať v apríli 2015, projekt však zbrzdili nečakané veci v zemi. V plánoch nebola zakreslená stará kanalizácia, ktorú museli odstrániť, a prekládka vodovodu bola tiež umiestnená na inej trase, ako to vyznačili bratislavské vodárne. Práce na plavárni boli dokončené v decembri 2015, skolaudovali ju začiatkom augusta 2016 a oficiálne otvorili začiatkom septembra minulého roka.

Plaváreň má 25-metrový plavecký päťdráhový bazén, zážitkový a detský bazén, whirlpool pre relax v horúcej vode, saunový svet, soláriá aj možnosť malého občerstvenia.

(TASR)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie