Dobrý trh na Panenskej ulici bude vítať jar

8.3.2013
0
Ďalší dobrý trh na panenskej ulici bude 30. júna - Dobrytrh1
Páčil sa vám článok?

V deň jarnej rovnodennosti, 23. marca 2013, sa na Panenskej ulici zase uskutoční Dobrý trh. Od 10.00 do 17.00 h sú pre návštevníkov pripravené chutné jedlá, predstavenia, burzy či rôzne dizajnérske výrobky.

V rámci multikultúrnej zóny sa trh zameria na orientálnu Indiu. Záhrada evanjelického kostola sa premení na Indickú záhradu, kde bude veľa kulinárskych špecialít, ajurvédsky doktor, workshopy jogy či indických tancov, ale aj stánky s etno oblečením a starožitnosťami.

Novinkou bude zóna Slow Food, v ktorej budú lokálne potraviny zamerané na blížiacu sa Veľkú noc. Pripravený je aj program pre najmenších, ktorí si budú môcť v záhrade pozrieť divadlo. Vo dvore ZUŠ M. Ruppeldta bude susedská hudobná burza.

Dobrý trh na Panenskej organizuje Občianske združenie PUNKT v spolupráci s mestskou časťou Staré Mesto a pod záštitou starostky Tatiany Rosovej.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?