Chcete si prezrieť Nemocnicu Bory zvnútra? Pripravila deň otvorených dverí

27.3.2023
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Nemocnicu Bory slávnostne otvoria už vo štvrtok, 30. marca. O dva dni neskôr, v sobotu, 1. apríla bude mať aj široká verejnosť príležitosť prezrieť si priestory nemocnice ešte pred uvedením do ostrej prevádzky počas dňa otvorených dverí.

"Na prehliadku nemocnice bude možné prísť od rána 9.00 do 17.00 hod., keď je plánovaný posledný vstup. Na toto podujatie nie je potrebné sa registrovať a vhodné je aj pre deti," informovala spoločnosť Penta.

Počas dňa bude návštevníkov sprevádzať moderátor Sajfa a dve hudobné vystúpenia má naplánované aj Emma Drobná. "Okrem toho sa môžete tešiť na ďalší sprievodný program a k dispozícii bude aj kreatívny detský kútik či foto-stena s medicínskymi rekvizitami," dodáva developer. 

FOTOGALÉRIA:

​Keďže v Nemocnici Bory spustia ostrú prevádzku v pondelok, 3. apríla, deň otvorených dverí je zrejme  poslednou príležitosťou si prezrieť jej priestory ako bežný návštevník, bie pacient. 

Do Nemocnice Bory sa najlepšie dostanete autom. Bezplatné parkovanie je dostupné pri nákupnom centre Bory Mall. Z mesta do Borov premáva autobusová linka 21. Odchádza od autobusovej stanice Nivy, pokračuje cez Račianske Mýto a Patrónku.

(ms)

Páčil sa vám článok?