Traja opití muži sa hrali so zbraňou: Vystrelila rovno do hlavy jedného z nich!

2.10.2017

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Neodbornou manipuláciou so strelnou zbraňou došlo počas uplynulého víkendu k ťažkému zraneniu 27-ročného muža. Obvineniu z trestnému činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky teraz čelí 24-ročný Marko P. z Bratislavy.

V čase okolo 03.00 hodiny ráno sa v priestoroch jedného z rodinných domov na Priehradnej ulici nachádzali traja muži. „V súčasnej dobe už obvinený muž sa nachádzal v stave vylučujúcom spôsobilosť na manipuláciu so zbraňou, ktorý si privodil požitím alkoholických nápojov. Napriek tomu vytiahol krátku guľovú zbraň, ktorú má v legálnej držbe a podal ju 27-ročnému mužovi, ten ju následne posunul 23-ročnému mužovi, pričom pri neodbornej manipulácií s touto strelnou zbraňou došlo k výstrelu. Projektil zasiahol do tváre poškodeného 27-ročného muža, ktorý bol s ťažkými zraneniami prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," opísal okolnosti prípadu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.  

Polícia oboch mladších mužov zo spomínanej trojice zadržala. „V súčasnosti už obvinený 24-ročný Marko P. bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V tejto súvislosti je zároveň vedené na príslušnom útvare Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II trestné stíhanie vo veci nedbanlivostného prečinu ublíženia na zdraví formou spolupáchateľstva. Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní a za uvedené konanie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov," dodal Szeiff.

(ts, ars, ilustračné foto: google maps)

Páčil sa vám článok?