Veľká dúbravská upratovačka sa presúva na máj

21.4.2017
0
Veľká dúbravská upratovačka sa presúva na máj - upratovanie dúbravka
Páčil sa vám článok?

Pre vrtkavé aprílové počasie, nedávne sneženie a popadané konáre, stromy a vetvy mestská časť Bratislava Dúbravka presúva veľké upratovanie z tohto víkendu na máj.

„Ak máte vrecia a budete upratovať, tak sa z toho veľmi tešíme. Ak nie, odložte si ich a v najbližšom čase zorganizujeme ďalšiu upratovaciu akciu aj s gulášom,“ hovorí organizátor akcie Štefan Maceják z miestneho úradu. „O májovom termíne budeme čoskoro informovať.“

Cieľom aktivity pod názvom Veľká dúbravská upratovačka bolo a je zaktivizovať ľudí, susedov, aby priložili ruku k dielu a skrášlili Dúbravku.

Dobrovoľníci a záujemcovia o upratovanie sa môžu hlásiť  na miestnom úrade u Štefana Macejáka - macejak@dubravka.sk alebo na čísle 0903545337. Informácie budú pribúdať aj na fcb Mestská časť Bratislava-Dúbravka.

Mestská časť na májové upratovanie poskytne vrecia a rukavice, vyzdvihnúť sa budú dať na miestnom úrade na vrátnici na Žatevnej 2. Po uprataní a nahlásení vriec na miestny úrad, vie referát životného prostredia odpad odviesť.

(ts, ms, Foto: MČ Dúbravka)

Páčil sa vám článok?