Chystá sa Veľká dúbravská upratovačka

18.4.2017
0
Chystá sa veľká dúbravská upratovačka - upratovanie
Páčil sa vám článok?

Nefrflať, ale radšej priložiť ruku k dielu. S takým heslom vyzýva Miestny úrad Dúbravka svojich občanov, aby sa zapojili do veľkej očistnej akcie, ktorú nazvali Veľká dúbravská upratovačka. Uskutoční sa symbolicky na Deň Zeme, teda v sobotu 22. apríla.

Vítaní sú dobrovoľníci, mladší i starší Dúbravčania, rodinky i jednotlivci, teda všetci, ktorí chcú urobiť prostredie mestskej časti krajšie a čistejšie. Začína sa od skorého ráno a pracovať sa bude do obeda. Dobrovoľníci sa môžu hlásiť  na miestnom úrade u Štefana Macejáka - macejak@dubravka.sk alebo na čísle 0903545337. Informácie budú pribúdať aj na facebookovej stránke Mestskej časti Bratislava-Dúbravka.

Mestská časť poskytne ľuďom vrecia a rukavice, ktoré sa budú dať vyzdvihnúť na vrátnici miestneho úradu na Žatevnej 2 a v sobotu 22. apríla aj na vrátnici v Dome kultúry Dúbravka. Po uprataní a nahlásení vriec na miestny úrad, vie referát životného prostredia odpad odviesť.

Na obed sa môžu všetci dobrovoľníci posilniť gulášom, ktorý sa bude podávať pred Domom kultúry Dúbravka po 11:30. Zástupcovia tejto mestskej časti už vopred ďakujú prípadným účastníkom jarného upratovania za každú pomocnú ruku.

(ts, ars, foto: mudu)

Páčil sa vám článok?