Aj Dúbravka bude mať farmárske trhy - začnú sa už tento týždeň

13.3.2017
0
Aj dúbravka bude mať farmárske trhy - začnú sa už tento týždeň - Trhy4
Páčil sa vám článok?

Za výrobkami farmárov už Dúbravčania nebudú musieť cestovať nikam ďaleko, farmári prídu do Dúbravky. Prvýkrát sa pred Domom kultúry Dúbravka rozložia vo štvrtok 16. marca a potom každý druhý týždeň. Ich avizovaná ponuka je široká.

Mäsové výrobky z mangalice, paštéty, kváskový chlebík z Jahodnej, ktorý vydrží aj štyri dni čerstvý, originálne domáce koláče, práva májová bryndza, korbáče, nite, skutočný ovčí syr i žinčica. Ohlásené je aj vínko z Modry, 50 druhov korenia a čajov, perníky, sušené ovocie, domáce sirupy a džemy med priamo od včelára a samozrejme sezónna zelenina, fazuľa či slovenský mak. Všetky výrobky budú domáce a priamo od predajcov.

Farmárske trhy nie sú totiž len o nakupovaní, ale aj priamej debate s výrobcami, pestovateľmi, sú aj o rozhovoroch a milých stretnutiach. Trhy organizuje firma Farmárske trhy s.r.o., ktorá už podobné  predaje domácich výrobkov organizuje v Žiline, Martine, Prievidzi, Poprade či v bratislavskej Rači, Petržalke i Karlovej Vsi a tento rok sa k týmto mestám a miestam pridala aj Dúbravka.

(ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?