Rybársky Cech je opäť otvorený!

30.3.2016
0
Rybársky cech opäť otvorený! - pressburg_zuckermandel Rybársky cech opäť otvorený! - pressburg_zuckermandel
Páčil sa vám článok?

(pr) Na Žižkovú ulicu sa pomaly vracia život. Vychýrený Rybársky Cech je opäť otvorený.

,,To nájdeš, neboj sa... pôjdeš smerom do Karlovky, tam po pravej strane stavajú ten Zuckermandel, je tam starý Rybársky cech. Potom pôjdeš, ...“

„Počkaj, počkaj. Ja som počul že Rybársky cech je teraz nový, že ho znova otvorili.“

„Hej? Ani neviem. A čo, aké to tam je, oplatí sa vyskúšať?“

„Kamoš mi vravel že tam bol na večeru, a že super. Že je to tam úplne parádne.. veľmi pekné a hlavne tam servírujú skvelé jedlo. Jeho frajerka bola úplne hotová zo všetkého... že má teraz plusové body :) “

„A čo tam varia? Tam sú len ryby, nie?“ 

„Nie len, majú aj mäso, risotto, ale hlavne ryby a krevety a mušle.. A že to vyzeralo všetko krásne.“

„Tak môžeme ísť skúsiť niekedy, nie?“

„Jasné, môžme.“

..Takýto rozhovor som náhodou zachytila večer v autobuse. 

Neviem kam chlapci chceli pôvodne ísť, ale dorazili správne! 

Presne na mieste, kde stál Rybársky cech, neskôr Caribic, je dnes nová, moderná reštaurácia, ktorá si zachovala ako názov, tak i povestnú kvalitu služieb. 

Jedlo je skutočne skvelé. Zaujímavo kombinuje chute, použité sú prvotriedne a vzdy čerstvé suroviny.  

Koncept reštaurácie je postavený na základe stredomorskej kuchyne, nájdete tu kambalu, morského vlka, pražmu, krevety, slávky ale aj risotto či gnocci. 

Samozrejme, nájdete tu aj tradičné ryby podunajskej kuchyne ako pstruhsumec, či kapor, ktoré svojou úpravou a servírovaním prekvapia každého zákazníka.

Aj mäsožravci si prídu na svoje! Nový jedálny lístok obsahuje aj také delikatesy ako hovädzí jazyk alebo teľacie líčka.

Iste neodídete sklamaný, keď svoje posedenie zavŕšite sladkým dezertom, dobrou kávou a digestívom.

O širokej ponuke nápojov a  kvalitného alkoholu sa nebudem rozpisovať, príďte a nechajte sa prekvapiť. 

Miesto je obľúbené aj kvôli interiéru ktorý navrhol architekt Ilja Skoček a zaradil do neho niekoľko zaujímavých prvkov ako dlhokánsky bar, barikové vínne sudy, moderné osvetlenie. A ak si trúfate, možete si aj zahrať na pianine.

Ale čo je najdôležitejšie, vládne tu priateľská a vrúcna atmosféra, ktorú pocítite už po prvom kontakte s personálom. 

Jednoducho "uplne parádne"!

                                        

T.D.

Foto: (c) Mišo Veselský, archív

Páčil sa vám článok?