V Avione majú zábavnú zónu pre deti

8.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Teplé slnečné dni vystriedalo sychravé počasie, zima nás vyhnala z ihrísk a parkov a nastal čas vianočných nákupov. Aj vy by ste potrebovali venovať svoj čas výberu toho správneho darčeku pre svojich blízkych, no neviete kam s vašimi ratolesťami?

AVION Shopping Park myslí aj na to. Priamo v nákupnom centre sa nachádza klzisko Štadión - AVION, ktoré je otvorené počas celého roka. Za 3 hodiny strávené na klzisku zaplatíte len 30 korún. Nemáte korčule? Nič to. Požičať si ich môžete priamo na klzisku. Okrem toho je každú druhú sobotu pripravená diskotéka na ľade.

Hneď vedľa klziska je vybudované zábavné centrum pre deti, kde sú všetky atrakcie zadarmo alebo len za symbolický poplatok. Najmenší sa môžu vyšantiť na obrovskej nafukovacej šmykľavke alebo perníkovej chalúpke. Pre malých pretekárov fungujú každý víkend  jazdy na detských motokárach. Obe atrakcie sú zadarmo. Pre starších je pripravený stolný tenis a obrovská autodráha, ktorá láka nielen deti, ale aj dospelých.

Takže pokiaľ si vaše deti budú dosýta užívať zábavu a hry, vy sa môžete pokojne venovať nákupom, alebo si posedieť v niektorej z kaviarní či reštaurácií. Jedine AVION Shopping Park sa postará o vás aj o vaše deti.

(pr)
Páčil sa vám článok?