Na Ivánskej ceste bude do roka komplex Aircraft

19.4.2007
0
Páčil sa vám článok?

Na Ivánskej ceste, v lokalite asi 500 metrov od bratislavského letiska, od októbra minulého roku stavajú polyfunkčný, prevažne administratívny objekt s názvom Aircraft.

Komplex bude pozostávať z troch blokov prepojených spoločným komunikačným jadrom. Bude mať šesť nadzemných podlaží a celkove v ňom bude k dispozícii 11-tisíc štvorcových metrov prenajímateľnej plochy. Pôjde o dva druhy administratívnych priestorov - veľkoplošné (open space), číím sa myslí možnosť prenajať si celé podlažie v jednom krídle budovy, a bunkové, Bude tu tiež reštaurácia, prevádzky služieb a obchodné priestory.

Objekt bude vybavený zabezpečovacím systémom fungujúcim na báze bezkontaktných kariet, kamerovým systémom, systémom automatického hasenia (sprinklery), systémom požiarnej signalizácie a ďalšími technickými vymoženosťami. Vnútri komplexu bude átrium slúžiace ako oddychová zóna s parkovou úpravou a zeleňou. K dispozícii bude 250 parkovacích státí.

Poloha komplexu pri letisku ho predurčuje na to, aby sa stal sídlom prepravných firiem a iných spoločností, ktorých činnosť súvisí s leteckou dopravou. Developerom projektu je spoločnosť Aircraft Diagnostic Company, s.r.o., sídliaca priamo na bratislavskom letisku. Hrubá stavba polyfunkčného objektu Aircraft má byť dokončená už v auguste tohto roku, interiérové dokončovanie potrvá do apríla budúceho roku.

(juh)
VIZUALIZÁCIA – GFI
Páčil sa vám článok?