Ovocné sady Trnávka hlásia začiatok výstavby: Dokončenie je plánované v roku 2022

4.6.2021
exteriér ulica

Zdroj: JTRE

Páčil sa vám článok?

Najväčší rezidenčný projekt na území Trnávky začína, krátko po získaní stavebného povolenia, s výstavbou. Developerská spoločnosť J&T Real Estate (JTRE) prináša v prvej etape Ovocných sadov 550 bytov.

Podľa slov developera, vyvolali ovocné sady od uvedenia na realitný trh veľký záujem. Dokazuje to už takmer 65 percent predaných bytov. Ovocné sady totiž ponúkli klientom jednoizbové až trojizbové byty, jednoduchú ale funkčnú architektúru a verejné priestory s možnosťami na šport a relax.

„Koncept projektu Ovocné sady sa ukázal vhodne nastavený pre široké spektrum klientov, ktorí uprednostňujú pokojnú štvrť pred ruchom centra mesta. Krivka predaja mala od začiatku novembra stúpajúcu tendenciu a po šiestich mesiacoch je dostupná už len niečo viac ako tretina bytov, konštatuje výkonný riaditeľ spoločnosti JTRE Pavel Pelikán.

Vizualizácie projektu Ovocné sady Trnávka:

​Prvá etapa novej obytnej štvrte s rozlohou 41-tisíc štvorcových metrov do dvoch rokov prepojí atraktívne komunitné bývanie s množstvom príležitostí na trávenie voľného času v blízkom okolí. „Klienti tiež oceňujú dobrú dopravnú dostupnosť a efektívne riešenie dispozícií bytov,“ hovorí Ivan Bratko, vedúci predaja rezidenčných nehnuteľností JTRE a dodáva, že vítaným benefitom je pre klientov pivničná kobka ku každému bytu, za ktorú si klient nemusí priplácať.

V rámci projektu je plánovaný aj dostatočný počet parkovacích miest, verejná materská škola s kapacitou 80 miest, vlastný park s okrasnými ovocnými stromami, detským ihriskom i komunitným grilom a blízkosť občianskej vybavenosti.

​(nc)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?