Pripomienky k štúdii budú na internete

17.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Po 45 dňoch sa skončilo verejné prerokovanie Urbanistickej štúdie Námestia SNP v Bratislave. Možnosť pripomienkovať predložené dva varianty riešenia tohto významného verejného priestranstva v centre Bratislavy využilo niekoľko desiatok dotknutých organizácií, ako aj fyzických osôb - občanov mesta.

Najviac pripomienok sa vyzbieralo podľa očakávania v priebehu verejných prezentácií pre odbornú verejnosť, ako aj počas verejného vypočutia v Divadle Astorka v rámci pravidelného cyklu Bratislava Nahlas! Dve prezentácie pre návštevníkov Lesnej školy v Horskom parku usporiadala aj tamojšia nadácia.

V týchto dňoch sa obstarávateľ štúdie v spolupráci s autorským kolektívom zaoberá vyhodnocovaním všetkých pripomienok a prípravou návrhu výroku schvaľujúceho orgánu k jednotlivým pripomienkam. Poslanci miestneho zastupiteľstva by návrh urbanistickej štúdie po zapracovaní pripomienok mali dostať k schváleniu na svojom zasadnutí 26. júna t.r.

Približne týždeň predtým mestská časť Staré Mesto zverejní návrhu výroku schvaľujúceho orgánu k pripomienkam a námietkam občanov na internetových adresách: www.bratislava-city.sk a www.snpsquare.sk

(miv)

Páčil sa vám článok?