Dúbravka chystá maratón v stolnom tenise

21.3.2017
0
Dúbravka chystá maratón v stolnom tenise - stolnytenisdubravka
Páčil sa vám článok?

Maratóny bývajú v behu, v čítaní, no v Dúbravke sa bude konať aj v stolnom tenise. A to už v sobotu 25. marca. Organizuje ho Komisia športu v Dúbravke v spolupráci s tunajšou Radou seniorov.

Ping-pong sa bude hrať až dvanásť hodín v kuse -  od deviatej rána do deviatej večer, a už druhý rok pre šport na netypickom mieste vo vestibule Domu kultúry Dúbravka.

Doobeda dostanú priestor tí starší, ktorí od 10.00 – 12.00 odohrajú spoločný Stolnotenisový turnaj seniorov. Zvlášť bude súťažiť kategória žien a mužov. Hrať sa budú dvojhry. Prezentácia prihlásených účastníkov sa vykoná od 9.00 ráno v priebehu cca 45 minút.

Záujemcovia z denných centier, Jednoty dôchodcov, no i ostatní seniori – Dúbravčania sa musia pred turnajom prihlásiť prostredníctvom Rady seniorov v Dúbravka

Po 12.00 hod bude vstup pre všetkých milovníkov stolného tenisu voľný, k dispozícii budú pingpongové stoly. „Hrať sa bude dať až do deviatej večer. Zahrať si môže prísť každý bez rozdielu veku a kondície,“ pozýva Peter Varga, riaditeľ Domu kultúry Dúbravka.

(ts, ms, Foto: MČ Dúbravka)

Páčil sa vám článok?