Na projektovú dokumentáciu prestavby DK Dúbravka pôjde viac peňazí

28.6.2017
0

Zdroj: MÚ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Miestne zastupiteľstvo v Dúbravke včera schválilo návrh na navýšenie rozpočtu na vypracovanie projektovej dokumentácie na prestavbu a rekonštrukciu Domu kultúry Dúbravka z 50-tisíc na 195-tisíc eur.

„V tomto roku prebehla architektonická súťaž návrhov, z ktorých odborná komisia vybrala najvyhovujúcejší projekt,“ hovorí starosta Martin Zaťovič. V zmysle víťaznej ponuky sú predpokladané návrhy na vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie vo výške 195-tisíc eur.

Peniaze presunú z plánovanej rekonštrukcie strechy miestneho úradu na Žatevnej 4, nakoľko miestny úrad by sa po rekonštrukcii DK Dúbravka mal sťahovať do jeho nových priestorov a ďalšia časť peňazí bude presunutá z financií určených na drobné opravy v DKD. Keďže mestská časť plánuje rozsiahlu rekonštrukciu DK Dúbravka, presun prostriedkov na projektovú dokumentáciu bol zhodnotený ako perspektívnejší z dlhodobého hľadiska.

Poslanci taktiež schválili návrh na nenávratné finančné dotácie na rok 2017 z rozpočtu mestskej časti pre športové kluby, ktoré sú svojimi športovými aktivitami spojené s Dúbravkou a dúbravskými deťmi.

Páčil sa vám článok?