Dávajte si pozor na bicykle, s ich zlodejmi sa roztrhlo vrece

24.4.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave v poslednej dobe zaznamenali zvýšený počet krádeží bicyklov. Ide predovšetkým o krádeže v bytových domoch zo spoločných priestorov a kobiek. Niektoré prípady sa im podarilo vyšetriť a zlodeji už skončili v ich rukách.


"K odhaleným zlodejom patrí aj 40-ročný Martin V. z Bratislavy, ktorý koncom marca odcudzil z jedného z bytových domov na ulici Andreja Mráza z miestnosti na odkladanie bicyklov pánsky horský bicykel zn. SCOTT. Za škodu, ktorú krádežou napáchal bol povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II obvinený z úmyselného prečinu krádeže. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie, ktorému v priebehu včerajšieho dňa súd vyhovel," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Polícia vyzýva ľudí, aby ste si dôkladnejšie zabezpečovali svoje bicykle, prípadne iné veci v priestoroch bytového domu, ktoré zdieľajú aj s inými osobami. Taktiež aby nepodceňovali význam inštalácie kamerových systémov, prípadne GPS zariadení do bicyklov, ktoré mnohokrát významne pomohli k odhaleniu zlodejov. 

(ms)

Páčil sa vám článok?