Na Prístavnom moste narazila vládna limuzína do auta s vodičkou a dieťaťom

20.3.2024
0

Zdroj: TASR - František Iván

Páčil sa vám článok?

V stredu popoludní sa stala na bratislavskom obchvate na diaľnici D1 dopravná nehoda, ktorej účastníkom bola vládna limuzína, v ktorej sedel podpredseda vlády Peter Kmec. Polícia prípad eviduje ako škodovú udalosť.

Ako informoval portál topky.sk, nehoda sa stala o 16:20 h a vinníkom mal byť vodič vládnej limuzíny. "Kolóna sprevádzaná policajtmi na motorkách smerovala von z Bratislavy na Trnavu. Podľa svedkov celej udalosti nestihol vodič vládnej audiny dobrzdiť a vrazil do pred nim stojaceho auta, ktoré šoférovala žena s malým dieťaťom na zadnom sedadle," uviedli topky.sk.

Polícia udalosť potvrdila s tým, že išlo iba o škodovú udalosť a nemajú informácie ani o zranených ani o pasažieroch vládneho auta.

V limuzíne sedel ako pasažier podpredseda vlády Peter Kmec. Ochranka ho mala premiestniť do iného auta, ktoré prišlo ešte pred príchodom dopravnej polície. Vodič sa mal podrobiť dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Zdroj: TASR - Martin Baumann

Peter Kmec.

Nehodu potvrdila aj hovorkyňa podpredsedu vlády Loretta Pinke.
"Dnes v popoludňajších hodinách bolo v Bratislave na Prístavnom moste účastníkom dopravnej nehody služobné motorové vozidlo zapožičané podpredsedovi vlády Petrovi Kmecovi," priblížila.

Vozidlo viedol príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov. "Pri nehode sa nikto nezranil a prišlo len k materiálnym škodám na motorových vozidlách," doplnila.

(ms)

Páčil sa vám článok?