Hrozná nehoda na Prístavnom moste: Dva kamióny stlačili medzi sebou dve osobné autá

15.3.2024
0

Zdroj: HaZZ

Páčil sa vám článok?

Na bratislavskej diaľnici D1, na 4,5 kilometri, smerom do Malaciek došlo v piatok predpoludním k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve osobné a dve nákladné autá. Pre únik prevádzkových kvapalín z vozidiel bol úsek diaľnice uzatvorený. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Podľa aktuálnych informácií už sprejazdnili jeden pruh.

Pri dopravnej nehode sa zranili dve osoby, avizoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Štefan Koči. Jedna z nich bola podľa jeho slov prevezená do nemocnice. "Hasiči po príjazde na miesto udalosti vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a pracovali na zamedzení úniku prevádzkových kvapalín," poznamenal Koči.

Pri nehode stačili dva kamióny dve osobné autá, ktoré sa nachádzali medzi nimi. 

Zdroj: HaZZ

Osobné autá skončili medzi kamiónmi. 

"Dopravní policajti vykonávajú odklon dopravy v smere na Prístavnú ulicu - Bajkalskú ulicu - rýchlostnú cestu R7," priblížil Szeiff. Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti uviedla, že vodiči sa na diaľnici D1, na Prístavnom moste smerom do Petržalky zdržia 20 minút. Rovnako tak aj smerom z Petržalky.

Zdroj: HaZZ

Nehoda na D1.

Polícia vodičov v tejto súvislosti žiada, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili opatrnosť a riadili sa jej pokynmi. Odporúča tiež trpezlivosť.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Pohľad na nehodu z diaľky.

(TASR)

Páčil sa vám článok?