Na chodníku v Devínskej Novej Vsi ležal mŕtvy muž, na tele mal viacero bodných rán

13.3.2024
0

Zdroj: FB Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti dnes ráno vyrazili do Devínskej Novej Vsi. Na Ulici Jána Jonáša tu totiž ležal pod oknami bytovky mŕtvy muž, ktorý utrpel rôzne zranenia.

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža bez známok života na chodníku vo štvrtom bratislavskom okrese. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedli policajti na sociálnej sieti.

Na miesto vyrazili aj záchranári. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky prijalo na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi. Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus," uviedlo OS ZZS na sociálnej sieti.

Ako informovala TV JOJ, nebohý mal na bruchu a hrudi viacero bodných rán. Podľa televízie JOJ ide podľa nepotvrdených informácií o zamestnanca Volkswagenu. 

Polícia však prípad ako vraždu nerieši. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.
Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," informovala Bratislavské noviny policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

(ms)

Páčil sa vám článok?