Tragická nehoda na Zlatých pieskoch: Obeťou je súťažiaci v televíznej talentovej šou

23.2.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vo štvrtok večer (22. februára) sa stala v Bratislave tragická dopravná nehoda. Došlo k nej na Zlatých pieskoch o 23:00 h.

Podľa informácií TV JOJ pri nehode prišiel o život Enrico Miško, ktorý vystupoval v šou Česko-Slovensko má talent.

"Muž smeroval na Senec, keď zrazu prešiel do protismeru a skončil v stĺpe verejného osvetlenia. Nikto iný sa v tom čase na ceste nenachádzal. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Muž pri prevoze do nemocnice podľahol zraneniam," uviedla TV JOJ. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Auto náraz úplne zdemoloval.

O nehode informovali aj policajti. "Včera (22.02.2024) krátko pred 22.30 hod došlo na Ceste na Senec v smere z centra mesta k tragickej dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií 29-ročný vodič vozidla zn. Hyundai z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky a následne narazil do stĺpa verejného osvetlenia.Vodič v dôsledku nárazu utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla pre Bratislavské noviny policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Stĺp, do ktorého Enrico narazil. 

"Na zistenie prítomnosti alkoholu a iných omamných látok v organizme bol u vodiča nariadený odber krvi.V uvedenom prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania," dodala.

Zdroj: Youtube/ČS má talent

Enrico Miško.

Enrico Miško bol bývalý hokejista v Slovane Bratislava. S hokejom však musel skončiť, dostal totiž alergiu na čpavok.Práve čpavkom sa mrazí ľad. V šou súťažil ako raper.

(ms)

Páčil sa vám článok?