Poznáte muža na fotografii v článku? Policajti sa ho potrebujú opýtať na podvod za takmer tritisíc eur

30.7.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave sa obracajú na verejnosť so žiadosťou v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. Poznáte muža na fotografii v článku?

"Podľa doposiaľ zistených informácií si mal neznámy páchateľ zaobstarať platobné údaje platobnej karty prostredníctvom podvodnej stránky, ktorá vizuálne pôsobila ako webová stránka mobilného operátora. Následne na základe získaných platobných údajov neznámy páchateľ vykonal niekoľko neoprávnených výberov finančnej hotovosti z bankomatu na Poľnohospodárskej ulici (vo Vrakuni - pozn. red.) v Bratislave. Svojím konaním spôsobil škodu vo výške 2767 eur," uviedli policajti na sociálnej sieti.

V tejto súvislosti polícia žiada, aby ste ju kontaktovali v prípade, ak disponujete informáciami o osobe na fotografii alebo skutočnosťami súvisiacimi s prípadom. Kontaktovať políciu môžete na bezplatnom čísle 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne napíšte správu na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Poznáte tohto muža?

(ms)

Páčil sa vám článok?