Vodiči musia počítať s dopravnými obmedzeniami pre konferenciu Globsec

23.5.2023

Zdroj: FB Globsec

Páčil sa vám článok?

Vodiči v Bratislave musia počítať s dopravnými obmedzeniami v súvislosti s konaním konferencie Globsec. Informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

"Je potrebné počítať s určitými dopravnými opatreniami, ktoré sme prijali v súvislosti so zabezpečením verejného poriadku a predovšetkým s cieľom zabezpečiť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," ozrejmila Bárdyová. Obmedzenia sú pred hotelom na Dvořákovom nábreží. "Konkrétne je tam umiestnené dočasné dopravné zariadenie zákaz zastavenia," podotkla.

Zároveň v čase konania konferencie bude dočasným dopravným zariadením zákaz vjazdu obmedzený vjazd pre vozidlá pred hlavný chod hotela. "Toto obmedzenie bude platiť až do 2. júna," doplnila.

Krátkodobé obmedzenia cestnej premávky môžu podľa nej nastať aj pri presune jednotlivých delegácií medzi bratislavským letiskom, hotelom na Dvořákovom nábreží, Prezidentským palácom, Úradom vlády a Bratislavským hradom.

"Policajti budú v najbližších dňoch vo zvýšenej miere dohliadať predovšetkým na verejný poriadok, ako aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," povedala hovorkyňa.

Konferencia Globsec sa v hlavnom meste uskutoční 29. až 31. mája s účasťou 1 300 hostí zo 63 krajín.

​(tasr)

Páčil sa vám článok?