VIDEO Šialená scéna na Galvaniho: Auto uháňalo aj s rozčúleným mužom na kapote

3.3.2023
0

Zdroj: FB Zomri

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ o nové informácie: Scéna ako z filmu sa dnes odohrala na Galvaniho ulici v bratislavskom Ružinove. Na kapote stojaceho auta sedel rozčúlený muž chrliaci nádavky. Auto sa však po chvíli rozbehlo.

Na videu, ktoré zverejnila satirická stránka Zomri, vidno, ako muž na aute odtrhol stierače a vulgárne nadával. "Ku... va vy...baná!" bolo počuť z jeho úst. Stojace auto sa však po chvíli pohlo a začalo naberať na rýchlosti. Chlap, aby z kapoty nespadol, sa prikrčil. Následne obaja zmizli zo zorného poľa kamery.

Podľa nášho čitateľa sedela za volantom žena. Ku konfliktu medzi ňou a mužom malo dôjsť ešte predtým pri neďalekom obchode. Následne rozčúlený agresívny chlap odtrhol na aute obe spätné zrkadlá a neskôr vyliezol aj na kapotu. Zúfalá vodička mala stáť na mieste celé minúty a trúbiť dúfajúc, že jej niekto pomôže. Hoci okolo prechádzalo jedno auto za druhým, situáciu nepomohol riešiť nik. A tak sa vodička odhodlala šliapnuť na plyn. Kedy a ako auto zastavilo, nevieme.

Pozrite si video z incidentu:

Prípad už, samozrejme, rieši aj polícia, ktorá v sobotu prezradila viac.

"V prípade 48-ročného muža, ktorý mal počas včerajšieho dňa 03.03.2023 poškodzovať na Galvaniho ulici v Bratislave strieborné motorové vozidlo zn. Peugeot začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Muž sa mal prvého trestného činu dopustiť šoférovaním motorového vozidla Peugeot smerom z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. Po zastavení na parkovisku následne na  ňom odlomil obidve spätné zrkadlá, poškodil predný stierač a kopal do karosérie  výhrážajúc sa 37- ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v strachu o život rozhodla na aute z parkoviska odísť.

"Následne muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke mal vystúpiť z vozidla, vyskočiť na prednú kapotu, odtrhnúť jeden predný stierač a rukami udierať do čelného skla, čím mal spôsobiť jeho rozsiahle poškodenie. Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto 48-ročný muž mal naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život. Policajti obe osoby predviedli na príslušný útvar policajného zboru. 48-ročný muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia," dodala hovorkyňa. 

Ako sa ukázalo,  agresívny muž je bývalý partner vodičky - pani Janky. Informoval o tom Štefan Farkaš na svojej stránke HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov na sociálnej sieti. "Minulý rok v decembri sme tu zverejňovali príbeh pani Janky o jej ťažkom živote. Mala nepojazdnú Fabiu a nemala na opravu auta. Náš člen Ladislav sa jej rozhodol pomôcť a tohto Peugota sa jej rozhodol predať na splátky za 700 eur. Pani Janka sa držala a postupne si auto opravovala (drobné závady). Dokonca si nasporila aj na nové zimné gumy. S Ladislavom si dohodla splácanie od tohto mesiaca. Všetko ale zmenil jej zmagorený a agresívny bývalý partner, ktorý ťažko znášal rozchod. Prenasledoval ju a robil jej zle. Včera pred Lidlom na Galvaniho v Bratislave ju napadol a začal jej likvidovať auto. Utrhol spätné zrkadlá a zadný stierač. Vulgárne jej nadával a ďalej poškodzoval jej auto, z ktorého nechcel následne zliezt. Janka z obavy o život a zdravie sa s autom rozhodla ísť aj napriek tomu, že jej agresívny bývalý partner bol na kapote. Myslím, že v danej chvíli to bolo asi aj správne rozhodnutie. Bohvie, ako by chúďa dopadla, keby z auta vystúpila," priblížil pán Farkaš, ktorý sa rozhodol Janke pomôcť s opravou vozidla. 

Akú mu v telefonickom rozhovore pani Janka prezradila,  expartner ju napáda bežne. Včera jej napríklad uštedril "hlavičku", v čase telefonátu ju bolela hlava, no policajti s tým nikdy nič nerobili,  lebo nemala viditeľné zranenia. 

(ms)

Páčil sa vám článok?